aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜε καλή ψυχολογία σε μεγάλη δοκιμασία

Με καλή ψυχολογία σε μεγάλη δοκιμασία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπροστά τους οι παίκτες της Καρμιώτισσας έχουν μια μεγάλη δοκιμασία. Αύριο θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ με στόχο το βαθμολογικό κέρδος. Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους, γι’ αυτό και θα αντιμετωπίσουν τον αγώνα χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Η ομάδα των Πολεμιδιών έχει καλή ψυχολογία, λόγω της βαθμολογικής συγκομιδής της. Θα αντιμετωπίσει έναν ανώτερο αντίπαλο με αυτοπεποίθηση, διεκδικώντας το καλύτερο. Ο Λιάσος Λουκά έχει τις λύσεις για να παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα, ικανή να βάλει δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν θα υπολογίζει και τους Γουίλερ, Όρντος.

Στις 22 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει, η Καρμιώτισσα έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και σε συνδυασμό με τους 24 βαθμούς που έχει μαζέψει, πολύ δύσκολα θα πέσει κάτω από τη 10η θέση. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει την προσπάθεια να κερδίσει κι άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Παράλληλα, μέσα από τα παιχνίδια που ακολουθούν, θα παρθούν αποφάσεις από την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατή η ομάδα τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ