aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΜε επιθετικούς προσανατολισμούς η Καρμιώτισσα

Με επιθετικούς προσανατολισμούς η Καρμιώτισσα

Ο Λιάσος Λουκά θα αποφασίσει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ποιους θα παρατάξει αύριο στο ΓΣΖ, στην πολύ σημαντική αναμέτρηση της Καρμιώτισσας με αντίπαλο τον Εθνικό. Το παιχνίδι θεωρείται κρίσιμο από κάθε άποψη στην προσπάθεια της ομάδας των Πολεμιδιών να παραμείνει στην κατηγορία.

Έχει μια απόσταση από τη 12η θέση, όμως όλα είναι ρευστά αφού, αν δεχτεί μερικές ήττες, όλα μπορούν να ανατραπούν. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές τη σημασία του αγώνα, ενώ σε μια προσπάθεια εμψύχωσης της ομάδας, ο πρόεδρος Νίκος Παπάς είναι συνεχώς κοντά την ομάδα.

Η σεζόν δείχνει πως είναι εξαιρετική, όμως οι κοκκινόμαυροι παραμένουν προσγειωμένοι καθώς χρειάζονται και άλλους βαθμούς για να νιώσουν άνετα. Η Καρμιώτισσα θα παραταχθεί με επιθετικούς προσανατολισμούς, με τους Μπάρμπαρος και Όρντος να αποτελούν τις επιλογές κορυφής του προπονητή.

Φυσικά, σε τέτοιους αγώνες, αυτό που προέχει είναι πρώτα να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Ο τερματοφύλακας Καϊρίνος διανύει περίοδο εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης και μαζί με τους Βοσκανιάν και Λοκόμπε θα σηκώσουν το βάρος της αμυντικής θωράκισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ