aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΛουκά: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Λουκά: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Η Καρμιώτισσα βρίσκεται σ’ ένα γκρουπ με άλλες 4-5 ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την 6η θέση.

Θέτοντας το ερώτημα στον τεχνικό της Καρμιώτισσας, Λιάσο Λουκά, αν κάνουν όνειρα για είσοδο στην εξάδα δηλαδή, ήταν ξεκάθαρος: «Από την αρχή ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος, να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία. Υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν να μπουν εξάδα. Εμείς θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που ακολουθούν και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας κρατήσουν στην Α΄ Κατηγορία».

Σε κάποια φάση, η Καρμιώτισσα είχε πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην 6η θέση, όμως η ισοπαλία με την ΑΕΖ και η ήττα από την ΑΕΚ έφεραν μια υποχώρηση. Γι’ αυτό, επί της παρούσης, στην Καρμιώτισσα θέλουν να κερδίσουν βαθμούς ώστε να παραμείνουν στην Α’ Κατηγορία και για τα υπόλοιπα βλέπουν.

Εν τω μεταξύ, η απόφαση στην ομάδα της Λεμεσού να «δέσουν» τους ποδοσφαιριστές με την καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα, όπως είναι οι Αντάμοβιτς, Μανογιάν, Βοσκανιάν, Αρότσα, Πόλιανετς και Νταγκόγιεβιτς, δείχνει τις ξεκάθαρες προθέσεις όλων.

Δηλαδή, θέλουν να «χτίσουν» σε παίκτες πρώτης γραμμής και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη η ομάδα στη συνέχεια. Παράλληλα θα υπάρξει και ενίσχυση για να καλυφθούν αδυναμίες, έχοντας παραλλήλως περισσότερες επιλογές ο προπονητής τους επόμενους τουλάχιστον πέντε μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ