aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΛουκά: «Δεν πρέπει να σας απογοητεύει…»

Λουκά: «Δεν πρέπει να σας απογοητεύει…»

Ο Λιάσος Λουκά, μετά το ματς με την ΑΕΛ τα είπε με τους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να τους περάσει το μήνυμα ότι θα πρέπει να πεισμώσουν περισσότερο στη συνέχεια, βελτιώνοντας παραλλήλως την απόδοσή τους.

«Σας άξιζε κάτι παραπάνω. Αυτό δεν πρέπει να σας απογοητεύει, αλλά να σας πεισμώνει», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο προπονητής της Καρμιώτισσας, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια.

Πρόκειται για άλλη μια δύσκολη αποστολή, ωστόσο παρά το εκτόπισμα του αντιπάλου, στην ομάδα της Λεμεσού θα δώσουν τη μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πρώτη παρουσία του Όρντος στην ενδεκάδα είχε θετική επίδραση στο σύνολο, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν δηλαδή η Καρμιώτισσα πίεσε για την ισοφάριση.

Το πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι οι Αρότσα, Χριστοφή, Μανογιάν, Βοσκανιάν έχουν σταθεροποιήσει την απόδοσή τους. Ψηλά βέβαια στους μόνιμα διακριθέντες είναι οι έμπειροι Καϊρίνος, Βαττής και Ταραλίδης. Γενικά η ομάδα των Πολεμιδιών έδειξε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ