aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Λαβράκι» που το λεν Βοσκανιάν

«Λαβράκι» που το λεν Βοσκανιάν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση στην Καρμιώτισσα με τις επιδόσεις του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Ταρόν Βοσκανιάν. Ο Αρμένιος διεθνής είναι από τους ιδιαίτερα διακριθέντες στην ομάδα του, έχοντας συμμετοχή και στους  έξι αγώνες, χωρίς να χάσει λεπτό. Είναι πρώτος σε συμμετοχές με 540 λεπτά, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο έμπειρος Γιάννης Ταραλίδης με 527 λεπτά.

Ο Ελλαδίτης μέσος έγινε αλλαγή στο 77’ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Απ’ εκεί και πέρα ο Ηλίας Βαττής, έχει 485 λεπτά, από 450 οι Χαράλαμπος Καϊρίνος και Νταβίντ Πόλιανετς, ενώ ακολουθεί ο Χρίστος Γουίλερ με 406 λεπτά. Αυτοί ουσιαστικά αποτελούν και τον βασικό κορμό της ομάδας του Λιάσου Λουκά.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήλθαν καθυστερημένα ή αντιμετώπισαν τραυματισμούς, όπως οι  Όρντος, Αντάμοβιτς, Αρότσα αποτελούν βασικές μονάδες της Καρμιώτισσας στα τελευταία παιχνίδια και σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο  στη συνέχεια.

Το έργο του Λιάσου Λουκά με έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του γίνεται πιο εύκολο και αναμένεται πως στη συνέχεια θα μπορέσει να κερδίσει βαθμούς που θα αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ