aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Καταδικάζουμε την άνανδρη ενέργεια...»

«Καταδικάζουμε την άνανδρη ενέργεια…»

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση της Καρμιώτισσας, καταδικάζει την βομβιστική επίθεση εις βάρος εταιρείας συμφερόντων του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Αναλυτικά:

«Με λύπη και αποτροπιασμό πληροφορηθήκαμε για την σημερινή βομβιστική επίθεση που σε γραφεία εταιρείας επαγγελματικών συμφερόντων του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη την οποία και καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο.

Πιστεύουμε ότι τα οποιαδήποτε προβλήματα, διαφωνίες και τυχόν ενστάσεις που προκύπτουν και αφορούν την προοπτική για μια νέα εποχή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο πρέπει να λύονται μέσα από ένα πολιτισμένο διάλογο, μακριά από τέτοιου είδους άνανδρες και επικίνδυνες αντιδράσεις. Η λογική της μεταμεσονύκτιας πρακτικής έχει να κάνει με άτομα που στερούνται λογικής και επιχειρημάτων και που έχουν κτυπήσει ξανά στο παρελθόν αδιαφορώντας για τα επακόλουθα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι οι οποίοι έχουν κάνει τις βομβιστικές επιθέσεις παιχνιδάκι, αδιαφορώντας αν οι πράξεις τους μπορεί να έχουν θύματα αθώους πολίτες. Τελειώνοντας καταδικάζουμε ως Δ.Σ. για ακόμα μια φορά αυτή την άνανδρη ενέργεια και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ