aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Υποδέχεται την Ομόνοια και έχει τη συνταγή

Καρμιώτισσα: Υποδέχεται την Ομόνοια και έχει τη συνταγή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους, η Καρμιώτισσα έχει να λέει για τα επιτεύγματά της. Το πιο πρόσφατο η νίκη επί του Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο. Προηγουμένως, εξήλθε ισόπαλη με τις Ανόρθωση, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, αποτελέσματα που κρίνονται θετικά και φανερώνουν πως η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ έχει τη συνταγή σε τέτοια ματς. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα υποδεχόμενη την Ομόνοια.

Στο ματς του Α’ Γύρου στο ΓΣΠ, η ομάδα των Πολεμιδιών ήταν πολύ καλή κι ας μην είχε βαθμολογικό κέρδος. Σήμερα, θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή παρουσία, έχοντας ως στόχο να μην επιτρέψει στην αντίπαλό της να επιβάλει ρυθμό, να είναι συγκεντρωμένη στην άμυνα και αποτελεσματική στην επίθεση.

Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας δεν υπολογίζει τον Χατζηβασίλη, που είναι τραυματίας, και τους Μαλεκκίδη και Χρίστου, λόγω κίτρινων καρτών. Ο Μιχαήλ αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του στους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Κυριακίδη, Χριστοφή ή Πολύζο, Μπαράνοφ, Πέρετζ, Ευσταθίου, Ρέινολντς, Νεοφύτου, Μπαργκάν, Ι. Σάσι, Μ. Σάσι, Ρομό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ