aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Το τρίποντο της… ευτυχίας

Καρμιώτισσα: Το τρίποντο της… ευτυχίας

Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Καρμιώτισσας στα πρώτα τέσσερα ματς πρωταθλήματος. Σήμερα, υποδεχόμενη το Παραλίμνι στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00) θα ψάξει την πρώτη της επιτυχία.

Στα πρώτα τρία ματς κέρδισε τις εντυπώσεις και δύο βαθμούς, στο τελευταίο με την ΑΕΛ δεν είχε ανάλογη παρουσία και σήμερα είναι «η ώρα για το τρίποντο», λένε στα Πάνω Πολεμίδια. Το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο αντίπαλος προέρχεται από τέσσερις ήττες, θα έχει στον πάγκο του νέο προπονητή. Στοιχεία που αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας. Ωστόσο, στη νεοφώτιστη ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την επιτυχία.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Χρύσης Μιχαήλ είναι η ακόλουθη: Καϊρίνος, Χριστοφή, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Μαλεκκίδης, Χρίστου, Ρέινολντς, Μ. Σασί, Ι. Σασί, Μπαρκάν, Ρόμο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βασίλης Δημητρίου, με βοηθούς τους Νίκο Εγγλέζου και Μάριο Δημητριάδη, τέταρτος ο Μάριος Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ