aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Το ματς-φωτιά και το μέλλον του Μαλεκκίδη

Καρμιώτισσα: Το ματς-φωτιά και το μέλλον του Μαλεκκίδη

Η Καρμιώτισσα ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Ερμή. Το αυριανό ματς, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ καθώς με νίκη προσπερνά τον αντίπαλο στη βαθμολογία, παίρνοντας σημαντικές ανάσες ενόψει συνέχειας. «Προσθέτουμε βαθμούς από ισοπαλίες, όμως χρειάζονται και οι νίκες για να αναπνεύσουμε καλύτερα. Για παράδειγμα, η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται σε πολύ καλή θέση», δήλωσε ο Χρύσης Μιχαήλ.  Εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή είναι ο Άντρος Νεοφύτου λόγω καρτών και ο τραυματίας Άλκης Χριστοφή. Είναι διαθέσιμος ο τερματοφύλακας Κυριακίδης που ξεπέρασε το πρόβλημά του και ήταν στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα.

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, εντός των ημερών αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών. «Είναι περιορισμένο και το μπάτζετ μας. Ψάχνουμε παίκτες από την Κύπρο που θα μπουν άμεσα στην ομάδα. Εκτός από τον Κωμοδίκη, θέλαμε και άλλον παίκτη από τη Δόξα, αλλά αποφάσισε να τον κρατήσει λόγω των απουσιών της», είπε ο Μιχαήλ. Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του Μαλεκκίδη στον Απόλλωνα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι δανεικός σε εμάς· έχει τον πρώτο λόγο ο Απόλλων. Όλα εξαρτώνται από το κατά πόσο θα μείνει ή θα φύγει ο Ατίλα Σάλαϊ. Έτσι νομίζω. Θα είναι δύσκολο για μας εάν επιστρέψει στον Απόλλωνα. Θα κοιτάξουμε από το ρόστερ μας να βρούμε λύσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ