aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Θέλει να το ξανακάνει

Καρμιώτισσα: Θέλει να το ξανακάνει

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική έπειτα από 2,5 μήνες «ξηρασίας» αναπτέρωσε το ηθικό στην ομάδα της Καρμιώτισσας. Η εμφάνιση στον αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση ουδεμία επίδραση είχε στην ψυχολογία της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών. Όλοι γνώριζαν εξαρχής το δύσκολο έργο που είχαν, γι’ αυτό άλλωστε και οι λιγοστές απαιτήσεις από τα συγκεκριμένα δύο ματς του θεσμού. Φάνηκε και από τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Γιαννάκης Ποντικός ότι έθεσε ξεκάθαρα ως προτεραιότητα τη μάχη της παραμονής.

Τις όποιες πιθανότητές τους είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Και πάλι γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το βαθμολογικό κέρδος. Άλλωστε το έχει ξανακάνει η Καρμιώτισσα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην οποία εξέπληξε τους πάντες και απέσπασε την ισοπαλία (2-2) από τους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ