aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Θέλει να σηκώσει κεφάλι…

Καρμιώτισσα: Θέλει να σηκώσει κεφάλι…

Βαθμολογικό κέρδος θα αναζητήσει η Καρμιώτισσα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφος FC, στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00). Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 16 βαθμούς, εκ των οποίων μόλις πέντε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μετά από οκτώ παιχνίδια.

Η ανασύνταξη δυνάμεων κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε έξι στροφές πριν την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του Χρύση Μιχαήλ είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στην παφιακή ομάδα, ώστε να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής την Ένωση και τον Ερμή, οι οποίες αμφότερες γνώρισαν την ήττα από Ομόνοια και ΑΕΚ αντίστοιχα, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την προσπάθεια της Καρμιώτισσας θα ενισχύσουν οι νεοαποκτηθέντες Ντουάρτε Βαλέντε και Μάριος Στυλιανού, όχι όμως και ο Έντεν Χέρσκοβιτς αφού βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα. Δεν υπολογίζεται ο Μομό Σάσι που ταλαιπωρείται από θλάση και ο Ανδρέας Κωμοδίκης λόγω τενοντίτιδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ