aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Θα το παλέψει, με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Καρμιώτισσα: Θα το παλέψει, με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της Καρμιώτισσας με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» (1-2), σε συνδυασμό με την ποιότητα και την εμπειρία των δύο ομάδων, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών για να ελπίζει σε ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το γεγονός αυτό οδηγεί τον Γιαννάκη Ποντικό σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα στον σημερινό επαναληπτικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (18:00), θέλοντας να προφυλάξει ποδοσφαιριστές για το πρωτάθλημα, καθώς μετά τη νίκη επί του Παραλιμνίου αναπτερώθηκαν οι ελπίδες. Και στη νεοφώτιστη ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τις κυνηγήσουν μέχρι τέλους, θέλοντας να πετύχουν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.

Ο Κύπριος τεχνικός, λοιπόν, θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές, ξεκουράζοντας παράλληλα αυτούς που έχουν τραβήξει το κουπί έως τώρα στη σεζόν. Όποιοι κι αν αγωνιστούν, η προσπάθειά τους θα είναι ζόρικη απέναντι στην Ανόρθωση αλλά θα επιδιώξουν την καλύτερη δυνατή παρουσία. Ο Ποντικός δεν υπολογίζει και πάλι τους τερματοφύλακες Κυριακίδη και Τούμπα, ενώ αμφίβολος είναι ο Νεοφύτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ