aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Προορίζει Μαλεκκίδη για αριστερό μπακ, διάστρεμμα ο Ευσταθίου

Καρμιώτισσα: Προορίζει Μαλεκκίδη για αριστερό μπακ, διάστρεμμα ο Ευσταθίου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Γιάννης Ευσταθίου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια και έγινε αναγκαστική αλλαγή, θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει τον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 3η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή.

Ο 27χρονος Κύπριος αριστερός μπακ, μόλις σήμερα άρχισε ειδικό πρόγραμμα με μπάλα και ο Χρύσης Μιχαήλ ήδη προορίζει τον Γιώργο Μαλεκκίδη (κεντρική φωτό) για αντικαταστάτη του. Ο 23χρονος, αν και επιθετικός γνωρίζει τη συγκεκριμένη θέση και ο προπονητής του θεωρεί πως μπορεί να αντεπεξέλθει.

μφίβολος ενόψει ΑΕΚ θεωρείται και ο Νικίτα Μπαράνοφ, ο οποίος το περασμένο Σάββατο δεν έπαιξε με την Εθνική Εσθονίας απέναντι στη Γεωργία (ήττα με 0-1 εντός έδρας) λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και η κατάστασή του επαναξιολογηθεί με την επιστροφή του στην Κύπρο από το ιατρικό τιμ της ομάδας των Πολεμιδιών.

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Παχίπης (φωτό κάτω), ο οποίος αποτελεί το τελευταίο χρονικά απόκτημα των ερυθρόμαυρων, υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ