aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Ο ασθενής ζει και θα κυνηγήσει

Καρμιώτισσα: Ο ασθενής ζει και θα κυνηγήσει

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την καλύτερη απάντηση σε όσους πίστεψαν ότι θα γίνει ο σάκος του μποξ στη συνέχεια του πρωταθλήματος έδωσε η Καρμιώτισσα. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 67 ολόκληρες μέρες χωρίς νίκη έβγαλε αντίδραση κερδίζοντας με 4-2 την Ένωση και πανηγύρισε για πρώτη φορά με τον Γιαννάκη Ποντικό στον πάγκο της.

Η πρώτη επιτυχία μέσα στο 2021 έφερε την Καρμιώτισσα στους 21 βαθμούς, οκτώ λιγότερους από τις θέσεις παραμονής και, αν μη τι άλλο, τόνωσε την ψυχολογία, ώστε να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

Πρόσωπα του αγώνα ήταν οι Ραφαέλ Ρομό και Γιάννης Χατζηβασίλης που πέτυχαν από δύο τέρματα, όμως είχαν άξιους συμπαραστάτες τους Μάριο Στυλιανού και Στέφανο Κίττο. Ο πρώτος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός και τα πήγε περίφημα, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας κατέγραψε σωτήριες αποκρούσεις και η εμφάνισή του σκόρπισε χαμόγελα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ