aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Νέα ευκαιρία για εμπειρίες

Καρμιώτισσα: Νέα ευκαιρία για εμπειρίες

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ως ακόμα ένα ενενηντάλεπτο-ευκαιρία για να δοθούν εμπειρίες σε νέα παιδιά αντιμετωπίζουν τον σημερινό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ οι άνθρωποι της Καρμιώτισσας (18:00, Cablenet1). Στα τελευταία ματς, έχοντας αποδεχτεί τη μοίρα τους στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, είναι ξεκάθαρη η απόφαση να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την ομάδα. Χαρακτηριστικό δε είναι το γεγονός ότι στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Ένωση στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν εννέα Κύπριοι, ενώ ως αλλαγή πέρασαν άλλοι τέσσερις.

Εκτός πλάνου του Γιαννάκη Ποντικού βρίσκεται ο τιμωρημένος Χάρης Καψός και οι τραυματίες Γιάννης Ευσταθίου, Δημήτρης Κυριακίδης και Ιωακείμ Τούμπας. Δύσκολο είναι να προλάβει ο Ντουάρτε Βαλέντε, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Γιαρίν Πέρετζ. Εξάλλου, στην Καρμιώτισσα… έσκασε και η πρώτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή, του Γιάννη Σάββα, ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα μετά από δύο χρόνια παρουσίας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ