aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Να φωνάξει ότι δεν παραδίνεται

Καρμιώτισσα: Να φωνάξει ότι δεν παραδίνεται

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η Καρμιώτισσα θέλει στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή (16:30) να αποδείξει ότι η τελευταία εντός έδρας νίκη κόντρα στο Παραλίμνι δεν ήταν πυροτέχνημα. Στα δύο ματς που ακολούθησαν απέναντι σε Ανόρθωση (κύπελλο) και ΑΠΟΕΛ, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών δεν μπόρεσε να δείξει και πολλά, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας με τους αντιπάλους της.

Απέναντι σε μια ισοδύναμη, ωστόσο, ομάδα όπως είναι ο Ερμής, οι ποδοσφαιριστές του Γιαννάκη Ποντικού είναι αποφασισμένοι να δείξουν σε όλους ότι δεν έχουν πετάξει… λευκή πετσέτα. Γνωρίζουν βέβαια ότι οι πιθανότητες για παραμονή δεν είναι με το μέρος τους, θέλουν όμως στα τελευταία ένδεκα ματς να κάνουν δυνατό φινάλε.

Εκτός πλάνου του Κύπριου τεχνικού παραμένουν οι δύο τερματοφύλακες, Ιωακείμ Τούμπας και Δημήτρης Κυριακίδης. Ο Ποντικός δεν υπολογίζει, επίσης, στον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Άντριους Νεοφύτου, η οποία θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ