aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Με προβλήματα για το δικαίωμα στο όνειρο

Καρμιώτισσα: Με προβλήματα για το δικαίωμα στο όνειρο

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Νίκη για ν’ αποκτήσει δικαίωμα στο όνειρο της παραμονής, θα ψάξει η Καρμιώτισσα στον σημερινό (16:30) αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφος FC ως τυπικά φιλοξενούμενη. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών αναζητά ένα μικρό θαύμα ώστε να παραμείνει στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας. Ιδιαίτερα μετά τις δύο τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα με κατεβασμένα τα χέρια, από Ολυμπιακό (3-0) και Νέα Σαλαμίνα (4-0).

Η ομάδα του Γιαννάκη Ποντικού αντιμετωπίζει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα στους τελευταίους αγώνες, που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο το έργο της. Δεν υπολογίζονται οι δύο τερματοφύλακες Τούμπας και Κυριακίδης αλλά και οι Χρίστου και Σάββα, λόγω καρτών. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ευσταθίου.

Ο νεαρός Κίττος αναμένεται να βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια. Θέση στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Μπαράνοφ στο κέντρο της άμυνας θα πάρει και ο Πέρεζ, ο οποίος έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω τιμωρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ