aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Λιγοστεύουν οι αγώνες και μαζί οι πιθανότητες

Καρμιώτισσα: Λιγοστεύουν οι αγώνες και μαζί οι πιθανότητες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη χειρότερη θέση, την τελευταία, και με τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς διαφορά από την αμέσως πιο πάνω ομάδα θα αρχίσει την προσπάθειά της στη β’ φάση του πρωταθλήματος η Καρμιώτισσα.

Η παρουσία νέου προπονητή όχι μόνο δεν έφερε την αλλαγή αλλά η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών δέχθηκε μια από τις πιο βαριές ήττες στη σεζόν. Οι αμυντικοί της έκαναν πολλά λάθη. Υπέπεσαν σε τρεις παραβάσεις εντός περιοχής δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει ισάριθμα γκολ με πέναλτι.

«Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, να μπούμε στα πλέι οφ και να παρουσιάσουμε μια σωστή ομάδα στο γήπεδο», είπε ο Γιαννάκης Ποντικός μετά το ματς. Έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι θα θελήσει να αλλάξει πολλά στη συνέχεια, με την προσδοκία ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στα «θέλω» του. Η Καρμιώτισσα δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει τις πιθανότητές της για παραμονή, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Λιγοστεύουν οι αγώνες και μαζί οι πιθανότητες υλοποίησης του στόχου της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ