aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Έσπασε το ρόδι και φώναξε παρούσα

Καρμιώτισσα: Έσπασε το ρόδι και φώναξε παρούσα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά από 12 διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες για τη νίκη (8 ήττες, 4 ισοπαλίες) και 67 ολόκληρες μέρες «ξηρασίας», η ψυχωμένη και παθιασμένη Καρμιώτισσα φώναξε χθες παρούσα! Κατέβαλε την αντίσταση της Ένωσης με 4-2, πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο κατά το τρέχον έτος, πήρε βαθμολογικές ανάσες, πλησίασε τις πιο πάνω ομάδες, δείχνοντας πως θα διεκδικήσει αν μη τι άλλο τις λιγοστές πιθανότητες που συγκεντρώνει για παραμονή.

Η πιο ευρεία φετινή νίκη της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών είχε την υπογραφή τεσσάρων ποδοσφαιριστών: Α) Ο Ραφαέλ Ρομό πέτυχε 2 γκολ (και 1… αυτογκόλ), μοιράζοντας και 1 ασίστ. Β) Ο Γιάννης Χατζηβασίλης σκόραρε δις, με το πρώτο τέρμα να είναι πανέμορφο. Γ) Ο τερματοφύλακας, Στέφανος Κίττος, μέτρησε 8 επεμβάσεις, οι μισές εξ αυτών σωτήριες. Δ) Ο Μάριος Στυλιανού είχε εξαιρετική απόδοση αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας, αποσοβώντας το 2-2 καθώς έδιωξε την μπάλα στη γραμμή τέρματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ