aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Έκανε δικό της τον Σασί, ξανά συμπαίκτης με τον αδελφό του

Καρμιώτισσα: Έκανε δικό της τον Σασί, ξανά συμπαίκτης με τον αδελφό του

Στην απόκτηση του Ισμαήλ Σασί προχωράει η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Ο Γαλλοτυνήσιος επιθετικός επιστρέφει στην Κύπρο έπειτα από τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΟΦΗ και της Λαμίας και θα ανταμώσει με τον αδερφό του Μόμο Σασί, ο οποίοε βρισκόταν από πέρυσι στον προσφυγικό σύλλογο. Αμφότερα τα αδέλφια Σασί, ήταν συμπαίκτες και στον Οθέλλο πριν από μερικά χρόνια. Με τον 28χρονο άσο υπάρχει συμφωνία και η ανακοίνωσή του είναι θέμα χρόνου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σασί είχε πρόταση και από τη Δόξα Κατωκοπιάς, όμως για δικούς του λόγους προτίμησε την Καρμιώτισσα η οποία τον προσέγγισε από αρκετές μέρες πριν. Στην Κύπρο ο Γαλλοτυνήσιος έπαιξε πέραν του Οθέλλου, σε ΑΕΖ και ΑΕΛ.

«Έχει διαρρεύσει το όνομα του. Μας ενδιέφερε από την πρώτη στιγμή. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον πρόεδρο. Συμφωνήσαμε προφορικά και θα είναι κοντά μας. Είναι μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περίοδος. Κλείσαμε τον Μπαράνοφ στις αρχές Ιουλίου, όμως θα έρθει στην Κύπρο στις 10 Αυγούστου», είχε πει σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο τεχνικός των ερυθρόμαυρων Χρύσης Μιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ