aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΚαρμιώτισσα: Δεν κράτησε μπάλα και το πλήρωσε

Καρμιώτισσα: Δεν κράτησε μπάλα και το πλήρωσε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η Καρμιώτισσα, δεν διαφοροποίησε την αγωνιστική τακτική της απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Όπως σε προηγούμενα ματς, έτσι και στο προχθεσινό με την ΑΕΚ, επένδυσε στην καλή ανασταλτική λειτουργία και παραλλήλως, με την εκδήλωση γρήγορων επιθέσεων, προσπάθησε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, δεν τα πήγε άσχημα. Άριστα διαβασμένη, έδωσε την κατοχή στην ΑΕΚ και έκλεισε όλους τους χώρους μπροστά από την εστία του Κυριακίδη.

Η αδυναμία για την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ, όμως, εντοπίσθηκε στον χώρο του κέντρου. Αφενός δεν κατάφερε να κερδίσει πολύτιμο χρόνο σε στιγμές έντονης πίεσης και αφετέρου, δεν βγήκαν οι αυτοματισμοί που θα έφερναν τις ξεκάθαρες φάσεις. Ακόμα και έτσι, βρισκόταν στον κυνήγι του βαθμολογικού οφέλους στο «ΑΕΚ Αρένα» έως το φινάλε, δείχνοντας γενικώς ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το παιχνίδι που είχε προηγηθεί απέναντι στην Ομόνοια.

Ο Κύπριος προπονητής, δεν μπορεί να σταθεί αρκετά στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής αφού, πριν το 2020 αποχαιρετίσει, η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Σε εξ αναβολής ματς της 14ης στροφής, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα μετρήσει δυνάμεις με τους αποδεκατισμένους λόγω κορωνοϊού γαλαζοκίτρινους, θέλοντας να κλείσει με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μέσα στο 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ