aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΙκανοποίηση για Καρτσαμπά, Βαττή, Αρότσα και Αντάμοβιτς

Ικανοποίηση για Καρτσαμπά, Βαττή, Αρότσα και Αντάμοβιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι διπλές προπονήσεις της Καρμιώτισσας συνεχίζονται σε καθημερινή βάση, με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών. Απουσιάζει ο Τσέχος επιθετικός Μίχαλ Όρντος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Κατά τα άλλα, όλα κυλούν ομαλά, όπως λένε οι ιθύνοντες της νεοφώτιστης ομάδας, σχολιάζοντας με ικανοποίηση τη μέχρι τώρα παρουσία νεοαποκτηθέντων όπως των Καρτσαμπά, Βαττή, Αρότσα και Αντάμοβιτς. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Εθνικό, το προσεχές Σάββατο στο Δασάκι.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, αποστολή της ομάδας στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται 26 ποδοσφαιριστές, θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία. Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ο προπονητής Λιάσος Λουκά θα δουλέψει πιο πολύ σε θέματα τακτικής. Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια στο Μάριμπορ και στην Κύπρο θα επιδιώξει να μοντάρει την ενδεκάδα και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ