aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΗ Καρμιώτισσα ξεκαθαρίζει τη θέση της

Η Καρμιώτισσα ξεκαθαρίζει τη θέση της

Μετά τη δημοσιότητα που δόθηκε τις τελευταίες μέρες με τις δηλώσεις  αρκετών προέδρων ομάδων μεταξύ αυτών και αυτού της Καρμιώτισσας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Πολεμιδιών επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα ποιο κάτω:

  1. Οι δηλώσεις προέδρων άλλων ομάδων δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση και το δικό μας Σωματείο.
  2. Οι θέσεις του προέδρου του Σωματείου μας και οι οποιεσδήποτε δηλώσεις του, έχουν να κάνουν με την αναβάθμιση του προϊόντος που ονομάζεται κυπριακό ποδόσφαιρο.
  3. Η αναβάθμιση και η αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν έχει να κάνει με την αλλαγή προσώπων, αλλά με την αλλαγή της γενικότερης φιλοσοφίας και δομής του.
  4. Έχουμε ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο παραθέσει αναλυτικά τις θέσεις μας στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας και αναμέναμε όπως τύχουν της δέουσας προσοχής από την ΚΟΠ καθώς και από τα άλλα Σωματεία.
  5. Η παρουσία του προέδρου μας σε τυχόν συνάντηση προέδρων άλλων Σωματείων θα έχει στόχο ΜΟΝΟ τη προβολή και συζήτηση της πρότασης μας.
  6. Παραθέτουμε πιο κάτω αυτούσια τη πρόταση η οποία αποδεικνύει ξεκάθαρα και πέρα πάσας αμφιβολίας, ότι το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι η μακρόχρονη βελτίωση και ποιοτική αναβάθμιση του κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι η εξυπηρέτηση των άμεσων συμφερόντων της ομάδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ