aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φρένο στον κατήφορο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για την Καρμιώτισσα το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ερμή, θα είναι άλλη μια ζόρικη δοκιμασία. Η ομάδα των Πολεμιδιών προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και ζητούμενο είναι να έχει βαθμολογικό κέρδος, που θα την βοηθήσει γα την συνέχεια.

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά έχει «κολλήσει» στις καλές εντυπώσεις που αφήνει με τις εμφανίσεις της, αλλά αυτό εύκολα ξεχνιέται. Εκείνο που μένει, είναι το κέρδος των βαθμών, το οποίο της λείπει. Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας ετοιμάζει μια-δυο αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ έχει τονίσει και επισημάνει στους παίκτες του, τα λάθη που έχουν στοιχίσει.

Δεν ήταν κακή η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, απλά στα κρίσιμα σημεία των αγώνων δεν είχαν συγκέντρωση και οργάνωση. Ο Κύπριος τεχνικός περιμένει πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές, όπως οι Όρντος, Πόλιανετς, Αντάμοβιτς θα ανεβάσουν την απόδοση τους για να αφήσουν το στίγμα τους, στην προσπάθεια της ομάδας να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία.

Παράλληλα, με αντίπαλο τον Ερμή, μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, θα χρειαστεί περισσότερη δραστηριότητα όλων των γραμμών για να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ