aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕτοιμάζει αλλαγές-φρεσκάρισμα

Ετοιμάζει αλλαγές-φρεσκάρισμα

Αλλαγές ετοιμάζει ο Λιάσος Λουκά στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή. Ο Κύπριος τεχνικός έχει κάνει κάποιες σκέψεις για το αρχικό σχήμα, όμως σήμερα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το σκηνικό.

Η ομάδα του μετά από τρία δύσκολα παιχνίδια, με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ομόνοια, χρειάζεται φρεσκάρισμα και κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο παρουσιάζονται έτοιμοι να δώσουν λύση. Μια σκέψη είναι να επανέλθει ο Ταραλίδης στη μεσαία γραμμή και ο Κονέ να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Βοσκανιάν. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σταύρου.

Ο Κύπριος τεχνικός, αν και βρήκε την τακτική που ταιριάζει στην ομάδα του, αυτή δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει τις εμφανίσεις της, κάτι το οποίο της αφαιρεί δυναμική για να πάρει αποτέλεσμα.

Απέναντι στον Ερμή οι δυσκολίες θα είναι αρκετές, ωστόσο θα διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος για να κάνει άλμα αλλά και να έχει την καλύτερη ψυχολογία ενόψει και της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ