aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕπιβεβαίωση: Οριστικά «τιμονιέρης» ο Νεοφύτου

Επιβεβαίωση: Οριστικά «τιμονιέρης» ο Νεοφύτου

Και επίσημα προπονητής στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών είναι ο Μάριος Νεοφύτου, κάτι που επιβεβαιώνει το προ ημερών αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ).

«Αποφασίστηκε επίσης η πρόσληψη του Μάριου Νεοφύτου στη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας με συνεργάτες τον Λουκά Λουκά (βοηθό), Τάκη Τάκη (προπονητή τερματοφυλάκων) και Φάνο Χατζηκωστή (υπεύθυνο αποκατάστασης). Ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία. Μέσα στο κάστρο όλα θα είναι αλλιώς. Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Βραχίμης με το Μάριο Νεοφύτου», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.

Παράλληλα, συνήλθε τη Τρίτη 20/06/2017 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και καταρτίστηκε σε σώμα. Αναλυτικά: Αντρέας Παντέχης (πρόεδρος), Δημήτρης Βραχίμης (πρόεδρος ποδοσφαιρικού τμήματος), Κυριάκος Ξιαρής (αντιπρόεδρος), Ανδρόνικος Ξιαρής (γραμματέας), Γρηγόρης Γρηγορίου (βοηθός γραμματέα), Κώστας Χριστοφίδης (ταμίας).

Τα μέλη: Χρίστος Παπαδόπουλος, Αντώνης Παναγιώτου, Δημήτρης Δημητρίου (Κιτρής), Πέτρος Χατζηχριστοδούλου, Παύλος Παύλου, Τάσος Καλαθάς, Πάμπος Χαμπή, Άγγελος Ηλία, Νίκος Μαυρομμάτης.

Το Δ.Σ. αφού μελέτησε με τον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος τον προϋπολογισμό για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο κατέληξε ότι στόχος θα είναι η επάνοδος στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ