aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕνίσχυση και στις τρεις γραμμές

Ενίσχυση και στις τρεις γραμμές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ετοιμάζονται για μετεγγραφικές κινήσεις ενίσχυσης στην Καρμιώτισσα, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πιο απαιτητική στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ενίσχυση όπως πληροφορούμαστε αφορά και στις τρεις γραμμές. Η ομάδα του Λιάσου Λουκά δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως αναμένεται ότι στο πρώτο παιχνίδι του 2017 με την ΑΕΛ (4 Ιανουαρίου) η τεχνική ηγεσία θα έχει έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Το γεγονός ότι η διοίκηση «έδεσε» τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της με νέα συμβόλαια, δείχνει την αποφασιστικότητά της να παρουσιαστεί καλύτερη και με τους ποδοσφαιριστές της συγκεντρωμένους μέχρι το τέλος της περιόδου.

Δεν έχει έλθει κάποια επίσημη πρόταση για παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή, με τον πρόεδρο Νίκο Παπά και τον προπονητή Λιάσο Λουκά να μελετούν προσεκτικά τις κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν.

Με τη συμπλήρωση των 16 πρώτων αγωνιστικών η ομάδα έχει παρουσιάσει πολύ καλά στοιχεία, όμως υπολείπεται το βάθος στο έμψυχο δυναμικό για να μπορέσει μέχρι τέλους να ελπίζει ότι όχι μόνο δεν θα κινδυνεύσει, αλλά θα κτυπήσει (γιατί όχι) και την πόρτα της εισόδου στην πρώτη εξάδα, αν τη βοηθήσουν και οι συγκυρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ