aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈκλεισε ο κύκλος του Βαττή στην Καρμιώτισσα, αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε

Έκλεισε ο κύκλος του Βαττή στην Καρμιώτισσα, αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε

Ο Ηλίας Βαττής αποχαιρετάει την Καρμιώτισσα καθώς δεν θα συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόμαυρα. Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους στον σύλλογο εύχεται τα καλύτερα και αναφέρεται και στις 108 συμμετοχές/21 γκολ που κατέγραψε με την ομάδα των Πολεμιδιών.

Αναλυτικά: «Μετά από τέσσερα χρόνια, 108 συμμετοχές και 21 γκολ, έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα της Καρμιώτισσας. Μετά τον υποβιβασμό μας στην Β’ Κατηγορία την πρώτη μου χρόνια, είχα ως στόχο να την βοηθήσω να ανέβει ξανά στην μεγάλη κατηγορία και είμαι χαρούμενος που φέτος τα καταφέραμε. Πέρασα τέσσερα χρόνια γεμάτα ωραίες στιγμές στην ομάδα αυτή και γι’ αυτό θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και αποχωρώ από την ομάδα έχοντας κάνει μόνο φίλους γι αυτό και της εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ