aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΕυχαριστίες και ευχές στους οκτώ που δεν συνεχίζουν

Ευχαριστίες και ευχές στους οκτώ που δεν συνεχίζουν

Τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα παραμείνουν στο ρόστερ της νέας σεζόν ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσής της η διοίκηση της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών.

Πρόκειται για τους Χρίστο Μοδέστου, Νεόφυτο Χατζησπύρου, Ανδρέα Ρουσουνίδη, Μάριο Λουκά, Νικόλαο Σουλίδη, Μάριο Παστελλή, Ζοσέ Βίτορ και Ντέιβιντ Οπάρα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του προς στους ποδοσφαιριστές Χρίστο Μοδέστου, Νεόφυτο Χατζησπύρου, Ανδρέα Ρουσουνίδη, Μάριο Λουκά, Νικόλαο Σουλίδη, Μάριο Παστελλή, Ζοσέ Βίτορ και Ντέιβιντ Οπάρα για την σημαντική προσφορά και συμβολή τους στη επιτυχημένη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου μας», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση.

Καταληκτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:«Πιστεύουμε ότι η δυναμική προσφορά και παρουσία όλων τους τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη πραγματοποίηση του φετινού ιστορικού άθλου, που είχε σαν επιστέγασμα την κατάκτηση από την ομάδα μας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας και της ανόδου της στη Α’ Κατηγορία της ΚΟΠ. Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ