aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΈχουν μπόλικο δρόμο μπροστά τους

Έχουν μπόλικο δρόμο μπροστά τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θέλουν να γράψουν ιστορία στην Καρμιώτισσα. Ήδη από το μυαλό τους περνούν οι εορτασμοί που θα κάνουν, όταν με το καλό η ομάδα σφραγίσει την παραμονή στην Α’ κατηγορία. Έχουν όμως ακόμη δρόμο μπροστά τους…

Η νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού εκτόξευσαν τον ενθουσιασμό, όμως μπροστά τους έχουν άλλα οκτώ παιχνίδια, με αντιπάλους που έχουν περίπου τους ίδιους στόχους. Ο Λιάσος Λουκά με τη σοβαρότητα που τον διακρίνει σκέφτεται μονάχα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή.

Γνωρίζει πως ο αντίπαλος δεν έχει και τόσο μεγάλα κίνητρα, έχει περισσότερους βαθμούς και μπορεί με την άνεση που έχει να αποδώσει καλύτερα. Κρύβει συνεπώς πολλές παγίδες το παιχνίδι. Όλα αυτά περνούν από το μυαλό του Κύπριου τεχνικού, ο οποίος έχει άλλες δύο προπονήσεις για να ετοιμάσει το πλάνο του για το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σε λεπτή καμπή του πρωταθλήματος οι βασικές μονάδες, όπως οι Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς, Όρντος, Πόλιανετς, Λογκόμπ, Μπάρπαρο έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, κάτι θετικό για την Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ