aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΔιπλή η ικανοποίηση στην Καρμιώτισσα

Διπλή η ικανοποίηση στην Καρμιώτισσα

Το ξανασκέφτηκε ο Νίκος Παπάς και επιστρέφει εν τέλει στην Καρμιώτισσα ως γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την οριστική απόφαση θα λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο σε σημερινή συνεδρία, κατά την οποία θα οριστικοποιηθεί ο διαχωρισμός της ποδοσφαιρικής ομάδας από το σωματείο.

Η Καρμιώτισσα, δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική της ομάδα, αφού ως γνωστόν συντηρεί κι άλλα τμήματα. Μάλιστα αρκετά μέλη δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση το σωματείο να βρεθεί αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Νίκο Παπά.

Από εκεί και πέρα ο ενθουσιασμός από τη νέα επιτυχία και τους τρεις βαθμούς με τη Νέα Σαλαμίνα έχει περάσει στην άκρη και τώρα υπάρχει μόνο η προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη.

Η βαθμολογική θέση της Καρμιώτισσας (7η θέση με 17 βαθμούς) σε συνδυασμό με τις δυνατότητες που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα. Ωστόσο, όλοι στην ομάδα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και λένε πως θα συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις για να μαζέψουν όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς.

Ο απολογισμός από τη συγκομιδή στον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κρίνεται εξαιρετικός, όμως ο Λιάσος Λουκά και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να μη χαλαρώσουν στιγμή, καθώς τώρα θα τους υπολογίζουν περισσότερο οι αντίπαλοί τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ