aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΔιοίκηση και Λουκά έβαλαν τις βάσεις για την επιτυχία

Διοίκηση και Λουκά έβαλαν τις βάσεις για την επιτυχία

Η διοίκηση της Καρμιώτισσας με τη σκληρή δουλειά πολλών χρόνων, όπως και ο προπονητής της ομάδας Λιάσος Λουκά, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της δουλειάς που έγινε, στην οποία στηρίχθηκαν οι φετινές επιτυχίες. Ο Κύπριος προπονητής με το πάθος του για δουλειά έχει αποδείξει πως τίποτε δεν είναι τυχαίο, όπως δείχνει και η φετινή πορεία της ομάδας του.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, οι οποίοι δουλεύουν πολλές ώρες για να μην λείψει τίποτε από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, νιώθουν πως έχουν κάθε δικαίωμα να καμαρώνουν για όσα έχουν πετύχει. Η εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας, πρωτάρας στην Α’ Κατηγορία, αντανακλά στο έργο των ανθρώπων, των προπονητών και των παικτών της. Όλοι όμως πιστεύουν πως χρειάζεται να συνεχίσουν τη βελτίωση ώστε η ομάδα τους να σταθεροποιηθεί βαθμολογικά.

Η παρουσία της Καρμιώτισσας στην έβδομη θέση της δίνει το βαθμολογικό δικαίωμα να σκέφτεται ακόμα και την είσοδό της στην πρώτη εξάδα, αν και στην αρχή της σεζόν το μόνο που σκεφτόταν ήταν τη βαθμολογική επιβίωση. Εάν πετύχει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία.

Η προετοιμασία της ομάδας επικεντρώθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΖ, στο Παφιακό. Οι κοκκινόμαυροι δεν θέλουν να πέσουν στην παγίδα της υποτίμησης, επειδή η μεθαυριανή αντίπαλός τους τελευταία δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ