aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΔίνει έμφαση στον μεσοαμυντικό τομέα

Δίνει έμφαση στον μεσοαμυντικό τομέα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποιος αλήθεια αμφιβάλλει πως η Καρμιώτισσα δεν θα έχει αύριο την πιο δύσκολη αποστολή της, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος; Η ομάδα του Λιάσου Λουκά θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και οι πιθανότητες να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος δεν είναι με το μέρος της.

Θα το παλέψει όμως και θα κάνει ό,τι μπορεί, κυνηγώντας την έκπληξη. Οι ποδοσφαιριστές της έχουν μπροστά τους μια μεγάλη αγωνιστική πρόκληση και θέλουν να παρουσιάσουν καλό θέαμα, να αποδείξουν πως είναι ανταγωνιστικοί και αν μπορέσουν να πάρουν βαθμολογικό κέρδος.

Ο τεχνικός της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών κάνει σκέψεις για μια ή δυο αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα αποφασίσει μετά τη σημερινή προπόνηση. Πρόκειται, πάντως, για παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούν μεγάλες αντοχές και αγωνιστική πειθαρχία. Ο Λιάσος Λουκά δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις την τακτική που θα ακολουθήσει, δίνοντας έμφαση στον μεσοαμυντικό τομέα.

Βέβαια, η Καρμιώτισσα μάς έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια πως δεν κλείνεται στην άμυνα. Ακολουθεί ορθόδοξη τακτική και το ίδιο θα κάνει και αύριο, με τη διαφορά πως θα θέλει να παρουσιαστεί με περισσότερη συνοχή μεταξύ των γραμμών της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ