aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δικαίωμα στο όνειρο

Θα μπορούσε να κέρδιζε τον Άρη η Καρμιώτισσα και να ανέβαινε ακόμη πιο ψηλά, όμως το (ανύπαρκτο) πέναλτι στο 84’ της στέρησε τους τρεις βαθμούς. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να γυρίσουν το παιχνίδι και το 1-2 να το κάνουν 3-2, ήταν αξιοθαύμαστη.

Η επόμενη ημέρα του 3-3, δεν φέρνει και τόση στεναχώρια, καθώς με τον ένα βαθμό παραμένει στην 7η θέση και είναι στο -2 από τον Ερμή, που βρίσκεται στην 6η θέση. Δεν αποκλείεται με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, η Καρμιώτισσα να γιορτάσει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, εξασφαλίζοντας μια θέση στην πρώτη εξάδα. Το θετικό είναι πως παρά τις δύο σημαντικές απουσίες των Αντάμοβιτς και Βοσκανιάν, η ομάδα του Λιάσου Λουκά πήγε πολύ καλά.

Δεν πτοήθηκε από τα λάθη που την έφεραν πίσω στο σκορ και με αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο, κατάφερε με πρωταγωνιστές τους Ταραλίδη, Αρότσα, Βαττή και Πόλιανετς επέστρεψε στη διεκδίκηση του τρίποντου. Αν ήταν μάλιστα λίγο πιο τυχερή θα τα κατάφερνε. Η Καρμιώτισσα έδειξε χαρακτήρα σε ακόμη ένα παιχνίδι και η απόδοση της κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα σε αρκετό διάστημα του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ