aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΔεν την εφησυχάζουν τα κολακευτικά σχόλια

Δεν την εφησυχάζουν τα κολακευτικά σχόλια

Δεν τίθεται θέμα υπέρμετρου ενθουσιασμού που θα φέρει εφησυχασμό και θα επηρεάσει την πορεία της ομάδας στη συνέχεια, τονίζουν στην Καρμιώτισσα μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ερμή. Τα σχόλια είναι κολακευτικά για την έως τώρα πορεία της ομάδας των Πολεμιδιών, όμως δεν παρασύρονται, αντιθέτως τους τονώνουν το ηθικό για τη δύσκολη συνέχεια. Η πρόσφατη επιτυχία ανεβάζει τις μετοχές της ομάδας.

Ο Λιάσος Λουκά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, αλλά τους συνέστησε περισσότερη προσοχή, τονίζοντάς τους πως όλοι θα τους υπολογίζουν περισσότερο μετά τις πρώτες θετικές εμφανίσεις και τη συγκομιδή πέντε βαθμών. «Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί…», ανέφερε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός της Καρμιώτισσας.

Η ομάδα των Πολεμιδιών απέδειξε στα παιχνίδια που έδωσε έως τώρα πως μεγάλο ατού στην προσπάθειά της να υλοποιήσει τον στόχο της παραμονής είναι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές της, όπως οι Ταραλίδης, Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς, Σταύρου, Βαττής, Όρντος.

Θα φανεί από την αντίδραση της ομάδας, τόσο στα θετικά όσο και στα αρνητικά αποτελέσματα, μέχρι πού μπορεί να φθάσει στο τέλος της διαδρομής. Τα πρώτα δείγματα είναι άκρως θετικά και η πρώτη νίκη έφερε πλατιά χαμόγελα, όμως η προσοχή τώρα στρέφεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναγέννηση.

Εξάλλου, οι Βοσκανιάν και Μανογιάν πήραν κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αρμενίας και συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ