aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΔεν έχει ακόμα κατασταλάξει

Δεν έχει ακόμα κατασταλάξει

Από βδομάδας θα είναι σε θέση να σχηματίσει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις δυνατότητες της ομάδας του και ειδικότερα των παικτών που θα έχει στη διάθεση του ο Λιάσος Λουκά.

Ο νεαρός Κύπριος προπονητής της Καρμιώτισσας έπιασε δουλειά από την Παρασκευή και μέσα από τα φιλικά και την προετοιμασία θα κατασταλάξει στην 11άδα που θα στηριχθεί στη νέα σεζόν. Χθες παρακολούθησε το φιλικό των U21 κόντρα στον Άρη, με το βλέμμα του να είναι στραμμένο σε νεαρούς που πιθανό να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί, όμως προγραμματίζεται ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι το ερχόμενο Σάββατο. Η περισσότερη δουλειά όμως θα γίνει στο Μάριμπορ, εκεί όπου η αποστολή της Καρμιώτισσας θα βρεθεί από τις 18 Ιουλίου μέχρι το τέλος του μήνα. Μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά που θα γίνουν στη Σλοβενία, ο Λιάσος Λουκά θα έχει καταλήξει και στις επιλογές του όσον αφορά στην ενδεκάδα.

Σε σχετική ερώτηση που υποβάλαμε στον Κύπριο τεχνικό για την κλήρωση του πρωταθλήματος, μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή θα βρούμε απέναντί μας όλες τις ομάδες. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε έτοιμοι, όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ