aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΧρύσης Μιχαήλ: «Είμαι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα» (vid)

Χρύσης Μιχαήλ: «Είμαι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα» (vid)

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Χρύσης Μιχαήλ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR». Μεταξύ άλλων, ο Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε στον βαθμό ενάντια στον ΑΠΟΕΛ και την εμφάνιση κόντρα στην Ομόνοια που ήταν το σήμα «κατατεθέν» για να πάρει αυτοπεποίθηση η ομάδα του, αλλά και στο ότι είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες ατάκες του:

«Η πανδημία μας δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό. Πέρσι σταμάτησαν τα πάντα και οι ποδοσφαιριστές ήταν σε μεγάλη απραξία. Η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη στην Καρμιώτισσα με πάρα πολύ μικρό μπάτζετ αλλά κάναμε καλή δουλειά με την στελέχωση και πιστεύω φαίνεται στο γήπεδο. To δήλωσα από το καλοκαίρι ότι δεν θα παίξουμε κλεφτοπόλεμο. Απέναντι σε κάθε αντίπαλο θα παίζουμε ποδόσφαιρο. Δώσαμε ευκαιρίες σε Κύπριους και τις έχουν αρπάξει από τα μαλλιά, αποδεικνύουν ότι μπορούν να παίξουν. O πρόεδρος μας δεν μας συμπεριφέρεται ως πρόεδρος, είναι περισσότερο φίλος».

«Ο βαθμός με το ΑΠΟΕΛ μας βοήθησε τα μέγιστα στην ψυχολογία. Ακολούθησε η εμφάνιση με την Ομόνοια και όλα πήραν τον δρόμο τους. Να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ».

«Υπάρχουν πάρα πολλοί νεαροί στην Κύπρο που μπορούν να κάνουν καριέρα. Η υπερπροβολή είναι επικίνδυνη».

«Από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να γίνω προπονητής, είμαι έτοιμος για το πιο μεγάλο βήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ