aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΧρύσης: «Αν είναι για το καλό της ομάδας θα αποχωρήσω»

Χρύσης: «Αν είναι για το καλό της ομάδας θα αποχωρήσω»

Την διάθεση του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Καρμιώτισσα εξέφρασε ο Χρύσης Μιχαήλ, σε δήλωσεις του μετά την ήττα από τον Εθνικό Άχνας. Όπως δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός, η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή, και αν διατεθημένος να αφήσει τη θέση του σε κάποιον άλλο αν είναι για το καλό της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Χρύσης Μιχαήλ:

Αρχικά είπε: «Σε ένα παιχνίδι σαν το σημερινό, όπως θα ήμασταν και σε όλα τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος, είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την ήττα. Μια ήττα που μας αφήνει πίσω από τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχος με εμάς. Μια ήττα που σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου, σίγουρα όμως είμαστε μια ομάδα που πολύ εύκολα δέχεται γκολ. Από δικά μας λάθη τις παραπάνω φορές και πολύ δύσκολα σκοράρουμε. Αν και είχαμε τις ευκαιρίες για να μπούμε στο παιχνίδι πιο νωρίς και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι και κινδυνεύαμε οποιαδήποτε στιγμή για να διευρύνουν το σκορ. Μειώσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Παιχνίδια σαν αυτό θα είναι εκείνα που θα κρίνουν την παραμονή μιας ομάδας στην κατηγορία. Η ομάδα έχει παιχνίδι σε τρεις μέρες από τώρα, την Κυριακή, όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα πλέον».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή που χρειάζεται η ομάδα: «Η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή αυτή την στιγμή. Τη δεδομένη στιγμή η μόνη αλλαγή που μπορεί να γίνει είναι στην τεχνική ηγεσία. Θα μιλήσω  με τον πρόεδρο και αν το καλό της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι να αποχωρήσω εγώ από αυτή τη θέση, σίγουρα θα το πράξω για το καλό της Καρμιώτισσας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ