aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΧωρίς άγχος για την έκπληξη στο ΓΣΠ!

Χωρίς άγχος για την έκπληξη στο ΓΣΠ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και με δεδομένο πως ο Λιάσος Λουκά δεν έχει παρατάξει ούτε μια φορά  φέτος την ομάδα του αμυντικά, οι ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ελεύθερα και χωρίς άγχος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Για να πούμε την αλήθεια, η ομάδα των Πολεμιδιών δεν ποντάρει σε αυτούς τους αγώνες για να κερδίσει την παραμονή της. Αν όμως βρουν τον ΑΠΟΕΛ στα κάτω του και καταφέρουν να κλέψουν βαθμό ή βαθμούς, δεν θα πουν όχι. Το παιχνίδι, λόγω της ανωτερότητας του ΑΠΟΕΛ, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, για δε την Καρμιώτισσα το ματς είναι μια μεγάλη πρόκληση και οι ποδοσφαιριστές της θα δώσουν τη μάχη για το καλύτερο.

Η θέση στην οποία βρίσκεται η Καρμιώτισσα της δίνει το δικαίωμα να μην έχει άγχος, αλλά αντίθετα με μια σωστή τακτική να βάλει δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ και να αναδείξει κάποια από τα στοιχεία που την έχουν ανεβάσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων ποντάρει πάντως σε κάποιους ποδοσφαιριστές του, ειδικότερα στον μεσοαμυντικό μηχανισμό και στους Αντάμοβιτς, Βοσκανιάν, Πόλιανετς και Κονέ. Είναι οι ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής έχουν φανερώσει ψηλό δείκτη απόδοσης και προσφοράς στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ