aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑνάστατοι στην Καρμιώτισσα: «Να ανοιχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί…»

Ανάστατοι στην Καρμιώτισσα: «Να ανοιχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί…»

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Καρμιώτισσα είναι ανάστατοι από τις τελευταίες εξελίξεις και από το γεγονός ότι σπιλώνεται το όνομα του συλλόγου με το πολύκροτο θέμα των «φακέλων».

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου, Νίκου Παπά, περί πρόθεσής του να παραιτηθεί και να εισηγηθεί αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ένας ακόμη παράγοντας της Καρμιώτισσας, ο γενικός διευθυντής Χρίστος Παπαδόπουλος, δηλώνει απογοητευμένος.

«Μας ενοχλεί που σπιλώνεται το όνομα του σωματείου μας. Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για να φέρουμε την ομάδα στα σημερινά επίπεδα. Αν υπάρχουν αποδείξεις και ευθύνες να αποδοθούν. Να ανοιχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε στο έργο της Αστυνομίας ώστε να ξεδιαλύνει τέτοιες υποθέσεις. Τα περισσότερα χρήματα στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, παίχθηκαν μετά το 2-1 και όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο. Να βρεθεί ποιοι έπαιξαν στοιχήματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε στο «Goal» ο Παπαδόπουλος.

Οι παράγοντες της ομάδας των Πολεμιδιών, γνωρίζουν πολύ καλά πως σε περίπτωση αποκοπής της χορηγίας της ΚΟΠ, θα καταρρεύσουν τα πάντα, καθώς οι οικονομικοί πόροι της ομάδας είναι ελάχιστοι.

Ο προβληματισμός είναι έντονος, απόδειξη τούτου, η πρόθεση του προέδρου της να παραιτηθεί. «Αυτό που αναμένουμε είναι να παρθούν τέτοιες αποφάσεις που θα κόψουν το κακό στη ρίζα, διαφορετικά το ποδόσφαιρο μας οδηγείται στην ανυποληψία», πρόσθεσε ο Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ