aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑνακοίνωσε Ισσά, Κχαλίφ και εννέα... παραμονές! (συνεχίζει τελικά ο Ταξιάρχης)

Ανακοίνωσε Ισσά, Κχαλίφ και εννέα… παραμονές! (συνεχίζει τελικά ο Ταξιάρχης)

Η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών ανανέωσε τη συνεργασία της με 9 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, ενώ ανακοίνωσε άλλες δύο πρόσφατες μετεγγραφές. Στους παίκτες που συνεχίζουν συγκαταλέγεται και ο Θανέλας Ταξιάρχης, παρόλο που ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν από λίγο καιρό και τόνισε πως θα συνεχίσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Οι παίκτες που θα συνεχίσουν στην ομάδα των Πολεμιδών για ένα χρόνο ακόμα είναι οι Αντρέας Κυριάκου, Χαράλαμπος Καϊρίνος, Άλκης Χριστοφή, Κλεάνθης Πιερή, Ηλίας Βαττής, Ταξιάρχης Θανέλας, Ιωάννης Πιερή, Κώστας Μάρκου, Αντρέας Νεοφύτου.

Επίσης η Καρμιώτισσα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισσά Κωνσταντινίδη, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Άντερλεχτ Βελγίου (αγωνίστηκε και στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου) και του Τζόσεφ Κχαλίφ, νεαρό υψηλόσωμο αμυντικό (γεννήθηκε στο Orebro της Σουηδίας στις 22/7/1999), ο οποίος πέρυσι ήταν στην ομάδα νέων της Ανόρθωσης και παλαιότερα στις Ακαδημίες της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ