aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑυτοί κρύβονται πίσω από την επιτυχία της Καρμιώτισσας

Αυτοί κρύβονται πίσω από την επιτυχία της Καρμιώτισσας

Όλη η Κύπρος μιλά για την αξιοθαύμαστη πορεία της Καρμιώτισσας. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών στην παρθενική της παρουσία στην Α’ Κατηγορία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές, με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Παράλληλα, έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο και κοίταξε στα μάτια όλες τις ομάδες ανεξαιρέτου δυναμικής και στόχων.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές διακρίνονται, ωστόσο θα λέγαμε ότι είναι κάποιοι που αποτελούν τον βασικό κορμό, είναι σταθεροί σε απόδοση και ξεχωρίζουν. Πρόκειται για τους Ντραγκόλιεβιτς, Αντάμοβιτς, Πόλιανετς, Βοσκανιάν, Μανογιάν και Όρντος.

Έξι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε συγκεκριμένο μάνατζερ, τον Μιχάλη Κολιοφά και τον σκάουτερ του, που δουλεύει για αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών. Έκαναν εξαιρετική δουλειά το καλοκαίρι και «χτύπησαν» διάνα, η οποία αποδίδει με την παρουσία των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Είναι οι άνθρωποι πίσω από την εξαιρετική πορεία της Καρμιώτισσας.

Στη φωτογραφία, από χθεσινοβραδινή έξοδό τους, ο Μιχάλης Κολιοφάς με πέντε από τους έξι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί και ανήκουν στην Καρμιώτισσα. Από αριστερά προς δεξιά: Πόλιανετς, Βοσκανιάν, Ντραγκόλιεβιτς, Αντάμοβιτς, Κολιοφάς και Μανογιάν. Απουσίαζε ο Όρντος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ