aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΑυτό και αν είναι στοίχημα

Αυτό και αν είναι στοίχημα

Με αντίπαλο την Ομόνοια, έφτασε πολύ κοντά στην έκπληξη, αλλά το τέλος ήταν πικρό. Τα μοιρολόγια όμως δεν βοηθούν στην Καρμιώτισσα και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κοιτάξουν μπροστά ώστε να ανέλθουν βαθμολογικά.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια με την Ομόνοια, την ΑΕΛ και την ΑΕΚ, οι αντίπαλοι της ομάδας της Λεμεσού ήταν πιο δυνατοί και λογικά δεν είχε τις πιθανότητες με το μέρος της, όμως τώρα το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια από τα οποία μπορεί να έχει μια πολύ καλή βαθμολογική συγκομιδή, φτάνει να φανεί αντάξια των προσδοκιών.

Ακολουθεί την Κυριακή το παιχνίδι με τον Ερμή στο ΓΣΖ και μετά θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση «Τάσος Μάρκου»), τη Δόξα (ΓΣΖ) και τον Εθνικό (Δασάκι). Αν θα ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια η Καρμιώτισσα, τα παιχνίδια που έπονται αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για γενική ανασύνταξη.

Ο Λιάσος Λουκά θα προχωρήσει σε μια-δυο αλλαγές ενόψει του επικείμενου ματς, αν και κατά γενική ομολογία οι επιλογές του με την Ομόνοια ήταν αρκετά καλές. Απλά στο τελευταίο 15λεπτο χάθηκε η συγκέντρωση και έγιναν τόσα πολλά λάθη όσα δεν έγιναν μαζί στους προηγούμενους αγώνες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ