aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ«Αφεντικό» ξανά στην Καρμιώτισσα ο Λιάσος Λουκά

«Αφεντικό» ξανά στην Καρμιώτισσα ο Λιάσος Λουκά

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Καρμιώτισσας. Όπως ανακοινώθηκε, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία του συλλόγου των Πάνω Πολεμιδιών με τον Μάριο Νεοφύτου. Στη θέση του προσελήφθη ο Λιάσος Λουκά, ο οποίος θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, στα οποία βρισκόταν ώς τον περασμένο Μάιο.

Ο Κύπριος προπονητής οδήγησε τους ερυθρόλευκους στην Α’ Κατηγορία και τους καθοδήγησε κατά την περασμένη σεζόν. Μετά τον υποβιβασμό της Καρμιώτισσας, άλλαξε στέγη και εργάστηκε για λίγους μήνες στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το σωματείο Καρμιώτισσα Πολεμιδιών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή Μάριο Νεοφύτου. Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Μάριο για την προσφορά του στο σωματείο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον. Στη θέση του προπονητή προσελήφθη ο Λιάσος Λουκά, με βοηθούς τους Χρίστο Γερμανό, Χρύση Χρυσοστόμου και Τάκη Τάκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ