aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚαραντίνας συνέχεια σε Β’ Κατηγορία, Γ’ Κατηγορία, Επίλεκτη και ακαδημίες

Καραντίνας συνέχεια σε Β’ Κατηγορία, Γ’ Κατηγορία, Επίλεκτη και ακαδημίες

Σφίγγει ο κλοιός για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μικρότερων Κατηγοριών καθώς στις χαλαρώσεις των μέτρων κατά της πανδημίας που ανακοίνωσε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου δεν περιλαμβάνεται η επανέναρξη των πρωταθλημάτων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας.

Μάλιστα, μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου που θα είναι σε ισχύ τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, δεν πρόκειται καν να διαφοροποιηθεί το σκηνικό που ίσχυε μέχρι σήμερα με προπονήσεις ανά ομάδες ατόμων με μέγιστο αριθμό τα πέντε άτομα. Ως εκ τούτου η επανέναρξη των πρωταθλημάτων μικρότερων κατηγοριών παίρνει εκ νέου παράταση χωρίς να μπορεί να πει μετά βεβαιότητας πότε θα στηθεί η μπάλα στη σέντρα. Το… λουκέτο παραμένει και στις ακαδημίες.

Διαβάστε επίσης: Σε δύο φάσεις οι χαλαρώσεις – Δείτε όλα τα μέτρα

Εξάλλου, η ΚΟΠ προέβη πριν από λίγο σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει:

Μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τι οποίες δεν διαφοροποιούνται τα περιοριστικά μέτρα που αφορούν στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα, δεν μπορεί να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός της ΚΟΠ για έναρξη των Πρωταθλημάτων Β’ Κατηγορίας και Γ’ Κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου 2021.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα λάβει αποφάσεις, όταν το επιτρέπουν τα κυβερνητικά διατάγματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ