aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαπαρτής: «Καταστροφικό να μείνουμε σε απραξία τόσους μήνες»

Καπαρτής: «Καταστροφικό να μείνουμε σε απραξία τόσους μήνες»

Υπέρμαχος της θέσης του Άρη Λεμεσού για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας είναι ο Βαλάντης Καπαρτής. Ο επιθετικός του ΑΣΙΛ δηλώνει στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy ότι θα είναι τρομερά επιζήμια για τους ποδοσφαιριστές ενδεχόμενη απόφαση οριστικής αναβολής του πρωταθλήματος.

«Θεωρώ πως εάν οι συνθήκες με την πανδημία του κορωνοϊού το επιτρέψουν τα πρωταθλήματα πρέπει να ολοκληρωθούν στους αγωνιστικούς χώρους. Πρώτιστα θα είναι πιο δίκαιο να κριθούν ο πρωταθλητής, οι θέσεις ανόδου και υποβιβασμού στο γήπεδο. Eπιπλέον δεν μπορώ να διανοηθώ ότι εμείς οι αθλητές θα μείνουμε σε απραξία τόσους μήνες», ανέφερε αρχικά ο Κύπριος επιθετικός και τονίζει πως συμφωνεί με τη θέση του Άρη για το θέμα της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών ότι εάν το πρωτάθλημα συνεχιστεί οι παίκτες θα λάβουν όλο το συμβόλαιο τους, ενώ για το επιπλέον διάστημα που θα χρειαζόταν να αγωνιστούν αφιλοκερδώς θα λάμβαναν τα έξοδα για τα σπίτια και τα αυτοκίνητα τους.

«Έχω ενημερωθεί για τις θέσεις του Άρη και νομίζω ότι όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Πρέπει να εξευρεθεί μία λύση που να εξυπηρετεί και τα σωματεία, αλλά και τους ποδοσφαιριστές ιδίως αυτούς των μικρότερων κατηγοριών που δεν είναι υψηλόμισθοι. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Σαφώς και η απόφαση θα παρθεί από την Κυβέρνηση, αφού πάνω απ’ όλα είναι η υγεία όλων μας, όμως βλέπουμε ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση στην Κύπρο με την πανδημία του κορωνοϊού, επομένως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρχουν οι συνθήκες για επανέναρξη των αγώνων».

Όσο για το πώς βιώνει τις μέρες της καραντίνας ένας ποδοσφαιριστής μαθημένος καθημερινά στις προπονήσεις, σημείωσε: «Προσπαθώ να διατηρηθώ σε φόρμα με ασκήσεις στο σπίτι καθημερινά, ενώ κάνω χρήση του μηνύματος διακίνησης για τρέξιμο έξω. Είναι δύσκολο, καθώς δεν είναι το ίδιο να τρέχεις έξω με το γήπεδο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να ευχόμαστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατό συντομότερα στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ