aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Καλή συνέχεια αλάνια και ό,τι καλύτερο στον καθένα σας»

«Καλή συνέχεια αλάνια και ό,τι καλύτερο στον καθένα σας»

O Δημήτρης Παλάοντας ενεργό μέλος και γνήσιος οπαδός του Διγενή Μόρφου, με ανάρτησή στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, εκ μέρους όλων στον προσφυγικό σύλλογο ευχαριστεί τους παίκτες που δεν συνεχίζουν στη νέα σεζόν με όμορφα λόγια.

Αναλυτικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους αγνούς φίλους του Διγενή σε αυτά τα παιδιά που δεν θα βρίσκονται στην ομάδα μας την νέα αγωνιστική περίοδο (Κιουρτζίδης Γρηγόρης, Πεσίροβιτς Ντένης, Θεοφάνους Μάριος, Αριστοδήμου Άριστος, Παπαγγελοδήμου Γιώργος, Μουλαζίμης Αντώνης, Γκουγκούρης Ανδρέας, Χατζηγεωργίου Αντρέας, Τριανταφυλλάκης Βασίλης, Στουππής Ιωάννης, Βαλιαντής Χρίστος, Παυλίδης Κώστας, Μάριος Χρίστου).

Οι στιγμές που μας χάρισαν ήταν ανεπανάληπτες, κατάφεραν να φέρουν πίσω στις κερκίδες πάρα πολλούς Μορφίτες! Κατάφεραν να ακουστεί ξανά το όνομα του Διγενή και της Μόρφου μας!

Τους ευχαριστούμε που τίμησαν επάξια την ιστορική φανέλα της ομάδας μας, και να ξέρουν πως ο απλός φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας θα τους έχει για πάντα στην καρδιά του!

Καλή συνέχεια αλάνια και ό,τι καλύτερο στον καθένα σας ξεχωριστά! Φίλοι Διγεννέοι εμείς στο πόστο μας… συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας! Τα λέμε στις κερκίδες…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ