aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚαι επίσημα στην ΠΑΕΕΚ ο Μάρκου

Και επίσημα στην ΠΑΕΕΚ ο Μάρκου

Ο Μιχάλης Μάρκου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, η οποία του εύχεται καλή επιτυχία. Πλέον, μετά τη συμφωνία με προπονητή, θα αρχίσει σιγά-σιγά και ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Εταιρείας ΠΑΕΕΚ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Μιχάλη Μάρκου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Ο κ. Μάρκου εργάστηκε στις Ακαδημίες της Αλκής και παράλληλα υπήρξε βοηθός προπονητής της α’ ομάδας. Στην πορεία βρέθηκε στον Ερμή όπου και εργάστηκε στις Ακαδημίες και ως ο βοηθός προπονητής της α’ ομάδας, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια ήταν προπονητής της α’ ομάδας του Διγενή Ορόκλινης.

Εντός των προσεχών ημερών θα ακολουθήσει νέα συνάντηση του προπονητή με την Επιτροπή Προγραμματισμού ώστε να αποφασιστούν οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας. Η ΠΑΕΕΚ εύχεται στο νέο της προπονητή καλή επιτυχία στο έργο του και προσβλέπει όπως, σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της ΠΑΕΕΚ, καταφέρει να ευοδώσει τους σκοπούς και επιδιώξεις της Κερύνειας και των φίλων της Κερύνειας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ