aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΗ στατιστική πλευρά και τα δεδομένα

Η στατιστική πλευρά και τα δεδομένα

Ο απολογισμός της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ενόψει της τελικής ευθείας. Η Ένωση με το 0-0 με την Αναγέννηση Δερύνειας στο γειτονικό ντέρμπι μεγάλωσε το αήττητο σερί της στις 11 αγωνιστικές και οδηγεί την κούρσα με 35 βαθμούς.

Ο Οθέλλος που παραμένει αήττητος στις τελευταίες έξι αγωνιστικές ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς και με τον ίδιο απολογισμό ακολουθεί η Αναγέννηση Δερύνειας. Η Ομόνοια Αραδίππου μετά την ήττα της στην Αγία Νάπα έχασε έδαφος και έμεινε στους 30 βαθμούς. Για την Αγία Νάπα ήταν η πέμπτη σερί νίκη που την φέρνει στους 29 βαθμούς.

Ο ΑΣΙΛ πέτυχε την τρίτη φετινή εκτός έδρας νίκη του (2-1 τον Χαλκάνορα) και έφτασε στους 26 βαθμούς. Συνεχίζει χωρίς νίκη ο Εθνικός Άσσιας που έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Ο Εθνικός μάζεψε πέντε βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες. Ο απολογισμός της 16ης αγωνιστικής κατέγραψε 15 τέρματα, επτά από τους γηπεδούχους και οκτώ από τους φιλοξενούμενους.

Η Ομόνοια Αραδίππου διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή (28 τέρματα) και η Ένωση την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 11 τέρματα. Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και ΘΟΪ Λακατάμιας έφεραν τις περισσότερες (7) ισοπαλίες ενώ τις λιγότερες ισοπαλίες (1) έφερε ο Χαλκάνορας. Ο Εθνικός Άσσιας πέτυχε τα λιγότερα (10) τέρματα και ο Χαλκάνορας δέχτηκε τα περισσότερα (45).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ