aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Η φούσκα θα σπάσει και θα πάνε φυλακή. Με προσέγγισαν για στημένα...»

«Η φούσκα θα σπάσει και θα πάνε φυλακή. Με προσέγγισαν για στημένα…»

Υπάρχει παρασκήνιο και προσυνεννοημένοι αγώνες, η «φούσκα» θα σπάσει και θα πάνε φυλακή ήταν η παραδοχή από τον πρόεδρο του Άρη, Στάυρο Δημοσθένους. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο διοικητικός ηγέτης της «ελαφράς ταξιαρχίας» υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν έχει εμπλοκή σε αυτά και δήλωσε έτοιμος να τιμωρηθεί και ο ίδιος αν κριθεί ένοχος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την απόφαση για αναστολή του πρωταθλήματος: «Εμείς βγάλαμε ανακοίνωση λόγω της ένστασης του Ολυμπιακού. Η απόφαση για αναστολή ήρθε λόγω των φακέλων. Θα ήταν άδικο να παίζαμε εμείς και να υπήρχε αυτή η εκκρεμότητα».

Για το πώς νιώθει που είναι πρόεδρος ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας: «Ένας λόγος που θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο είναι αυτός. Δεν υπάρχει πρόεδρος που να μην γνωρίζει αυτά που λέω τώρα. Όλοι ξέρουν τι είναι παρασκήνιο. Στο τέλος της ημέρα στο ποδόσφαιρο θα μπλέκεις σοβαρά σε προσωπικό επίπεδο. Η φούσκα θα σπάσει και θα πάνε φυλακή. Όπως γίνεται στο εξωτερικό, θα γίνει και στην Κύπρο».

Γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ; «Γίνεται καλή δουλειά από την ΚΟΠ και πρέπει να δουν το θέμα. Η βοήθεια των 20.000 ευρώ, όμως είναι πολύ μικρή. Εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα. Αν βγουν αποφάσεις που θα πέφτουν κεφάλια, κανείς δεν θα ρισκάρει. Θα πρέπει να βγει μια αυστηρή απόφαση».

Για το ότι θα έχουμε πολλές αποχωρήσεις προέδρων σε περίπτωση που έχουμε αυστηρές ποινές: «Μακάρι. Είναι άνθρωποι για να βγάζουν λεφτά από το ποδόσφαιρο. Άλλοι βοηθούν τις ομάδες για να γίνουν καλύτερες και άλλοι για να βγάλουν λεφτά. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να έρθει το Σάββατο για να βγάλουν λεφτά. Ο Άρης δεν έχει εμπλοκή σε αυτά. Η σωστή λύση είναι να πέσουν κεφάλια. Όποιοι έχουν εμπλοκή για να κερδίσει η τσέπη τους, να τιμωρηθούν».

Αν τον έχουν προσεγγίσει άλλοι πρόεδροι για προσυνεννοημένους αγώνες: «Αν σου πως όχι, θα σου πω ψέματα. Είναι γνωστά αυτά. Υπάρχει κόσμος που είναι στο ποδόσφαιρο για την τσέπη του. Περιμένουν να βγάλουν 10.000, 20.000, 50.000 ευρώ, άσχετα αν δεν τα έχουν ανάγκη. Να τιμωρηθούν οι παράγοντες που εμπλέκονται. Αν είμαι και εγώ, να τιμωρηθώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ